26 april spiegelt mening, vrijheid en verandering.

Meningen die zijn gevormd door eigen ervaringen botsen steeds meer met het naleven van vertrouwde patronen zoals het hoorde en was…en die voor ons zijn bedacht.
We gaan steeds meer ons perspectief verbreden en trouw zijn aan ons eigen manier van denken en bewuster handelen.
Wat ons generaties is aangeleerd als respons, wakkert de onderbewuste programmering steeds meer als we spontaan een te snelle reacties geven. We reageren dan eigenlijk vanuit een situatie uit ons verleden of we moeten schakelen om botsing van inzicht te voorkomen. We moeten nu telkens bedenken of we dingen op de oude manier willen doen of dat we er deze keer anders in staan. Boodschapper van lucht brengt de kou in ons hart als we zelf niet naar ons hart luisteren en onze emoties voelen bij de woorden die we uitspreken. Bij hoog oplopende emoties kan het zijn dat een afkoeling er voor zorgt dat de lucht geklaard wordt en we door kalmte inzicht krijgen en de warmte in ons hart terug vinden.
Neem een liefdevol standpunt in en ga niet mee in een discussie. Laat veranderingen niet overgaan in ergernis, maar herken de persoonlijke uitdaging erin om het naar het hart te zetten. Meestal heeft Boodschapper van Lucht een bericht dat onze kalmte opeist om ervoor te zorgen dat we handelen uit het hoogst haalbare goede dat we in ons hart meedragen❤️‍🔥. #spiegel🪞lacht #spiegelen

Plaats een reactie